Velkommen till MatchAffinity!

Matchingtesten

Gjennom vår matchingtest får du en omfattende analyse av personligheten din samt veiledning om hvilken type relasjon som passer best for deg. Testen er utformet ved hjelp av avanserte metoder for personlighetsanalyse og vil gi deg et meget godt bilde av deg selv - delt inn i tre nøkkelområder: verdier, syn på livet og personlighet.

Om deg

En del av testen gir en oversikt over verdisettet ditt, dvs. hva du tror på og hva som er viktig for deg. Verdiene våre gir livet mening og hjelper oss å oppnå våre mål. Ved å vite hva som er viktig for deg, og hva du er villig til å inngå kompromisser om, kan du bedre forstå hva du er ute etter i et forhold, og hvordan du på best mulig måte kan få dekket dine behov.

Den andre delen av testen undersøker ditt syn på livet, dine tanker om kjærlighet og relasjoner, og hva som passer best for deg i et forhold. Den kartlegger også hva du mener om viktige spørsmål rundt familie, utdanning, arbeid, økonomi og religion. Testen avdekker din innstilling til kjærlighet og relasjoner, engasjement og trofasthet, samt hvordan du takler rutiner.

Den tredje delen av testen analyserer hvordan personligheten og adferden din påvirker relasjonene dine i hverdagen. Dette handler om hvordan du tenker, kommuniserer og forholder deg til andre. Når du er ferdig med testen, vil du forhåpentligvis ha mye ny innsikt om deg selv, ditt liv og hva du leter etter i en partner.

Begynn datingen!

Når du har tatt testen, kan vi matche deg med personer som du antakelig vil passe sammen med, basert på testresultatene deres. Ved å vite allerede fra begynnelsen av at personlighetene deres passer sammen, og at dere deler grunnleggende verdier, øker sjansene for at dere kan finne kjærligheten og utvikle et langvarig forhold. MatchAffinity vil vise deg en liste over de medlemmene som best matcher dine testresultater, og som i tillegg oppfyller de øvrige søkekriteriene dine (blant annet alder, bosted og/eller tobakksvaner). Dette betyr at du kommer i kontakt med andre single som samsvarer med det du leter etter, og som samtidig matcher deg som person.

Testen fjerner ikke spenningen i datingen. Selv om dere begge vet fra starten av at dere har gode sjanser for å passe sammen, har dere fremdeles massevis å oppdage hos hverandre som ikke kan fanges opp av en test. For eksempel kan ikke stemme, lukt, kroppsspråk og latter avdekkes gjennom en test, så ta det med ro - matchingtesten fjerner ikke det morsomme med å date og treffe nye mennesker - den øker bare sjansene for at du treffer en person som du har stor mulighet for å utvikle et langvarig forhold med.

Velkommen som medlem

Vi håper at du vil trives hos oss på MatchAffinity! Nøl ikke med å kontakte oss hvis du har spørsmål om tjenesten eller ideer om ting vi kan forbedre. Nettstedet vårt er til for våre medlemmer, og vi gjør alt vi kan for å hjelpe deg med å finne den store kjærligheten. I første omgang håper vi du synes det er morsomt å fylle ut matchingtesten og at informasjonen du får gjennom den, er lærerik og anvendbar! Det er viktig at du tar deg god tid når du tar matchingtesten, men samtidig skal du ikke gruble altfor lenge over spørsmålene, men heller prøve å svare så spontant som mulig. Hvis du føler deg usikker på et svar, er det bedre å følge intuisjonen enn å prøve å finne det "rette" svaret. For det finnes nemlig ingen rette svar - det viktige er at svarene avspeiler den du er. Det betyr at de spontane svarene dine automatisk vil være rett for deg.

Velkommen som medlem hos oss! Husk at vi er på plass for å hjelpe deg i jakten på kjærligheten, og vi vil at du skal få mest mulig ut av veien dit. Les gjerne noen av våre artikler som inspirasjon til å komme i gang med datingen for alvor.

 Se alle artikler

Hvem passer for akkurat deg?

  • Ta vår matchingtest og fortell hvem du er
  • Vi viser deg hvilke medlemmer som matcher dine meninger, verdier og syn på livet
  • Ta kontakt med dem du liker best, og gå på date

Hjelp online

Les våre vanligste spørsmål og svar