Våre forpliktelser

For oss på MatchAffinity er det viktig at du skal ha en pålitelig og sikker matchingtjeneste som hjelper deg med å finne en partner. Her kan du lese mer om våre 7 forpliktelser til deg som medlem.

Ro og mak

På MatchAffinity er du anonym så lenge du vil. All kommunikasjon skjer via vårt sikre, interne e-postsystem. Du bestemmer også selv hvem du vil vise bildene dine til.

Atmosfære

Vi vil ha en hyggelig stemning på MatchAffinity. All informasjon kontrolleres av vår medlemssupport, og vi tillater ikke budskap som kan virke støtende, krenkende eller på annet vis ikke er i henhold til brukervilkårene.

Hjelp og råd

Vi er her for å svare på alle dine spørsmål. Hvis ikke du finner det du leter etter via vår hjelp online, kan du kontakte vår kundetjeneste.

Prisinformasjon

Vi informerer klart og tydelig om hvilke deler av tjenesten som er kostnadsfrie, og hvilke som er betalingstjenester. Du kan lese mer om våre tjenester og priser via brukervilkårene eller via siden der du blir medlem / logger inn.

Trygghet

Du kan blokkere medlemmer slik at de ikke kan kontakte deg igjen, og du har også muligheten til å rapportere problemer til kundetjenesten.

Beskyttelse av personopplysninger

Du kan føle deg trygg på at vi følger alle lover og regler som beskytter dine personopplysninger og din personlige sikkerhet.


Integritet

E-postadressen din vises aldri til andre medlemmer, og vi utleverer ikke personlige opplysninger til tredjeparter uten samtykke fra deg.

Hvem passer for akkurat deg?

  • Ta vår matchingtest og fortell hvem du er
  • Vi viser deg hvilke medlemmer som matcher dine meninger, verdier og syn på livet
  • Ta kontakt med dem du liker best, og gå på date

Hjelp online

Les våre vanligste spørsmål og svar