MatchAffinity:
Om oss

Om oss

MatchAffinity er en nettdatingtjeneste som baserer seg på en unik matchingtest. Denne testen gir deg et godt bilde av personligheten din, men også en forståelse av hva slags type person du passer sammen med. Når du har svart på alle spørsmålene i testen, presenterer vi deg for andre medlemmer som matcher dine meninger, verdier og ditt syn på livet. På denne måten vet dere allerede fra begynnelsen at personlighetene deres passer sammen, og at dere har et noenlunde likt grunnleggende verdisyn. Dette tror vi øker sjansen for at dere skal kunne finne kjærligheten og utvikle et langvarig forhold.

Du kan kjenne deg helt trygg hos oss på MatchAffinity. Vår tjeneste gir deg alle muligheter til å holde på med datingen i ditt eget tempo og bli kjent med matchene dine i fred og ro.

Matchingtesten

For at vi skal kunne matche deg med andre medlemmer, må du svare på spørsmålene i vår matchingtest. Testen, som er helt kostnadsfri, er utformet for å gjenspeile dine interesser, din personlighet og ditt syn på livet. Den viser også dine synspunkter rundt viktige ting i livet som kjærlighet, penger og familie.

Matchingtesten er laget av en gruppe psykologer med spesialkompetanse innen relasjonsdynamikk. Testen følger standarder som er utarbeidet av American Psychological Association og The Educational Testing Service.

Matchende medlemmer

Basert på svarene du gir i matchingtesten, kan vi vise deg hvilke medlemmer du passer best sammen med. Når du har fullført hele testen, kan du se hvor godt du matcher andre medlemmer vises i prosent, og du kan også se en sammenfatning av deres likheter og ulikheter.

Personlig informasjon og sikkerhet

Vi jobber for å opprettholde en høyest mulig standard når det gjelder beskyttelse av personopplysninger og personlig integritet.

Resultatet av matchingtesten er personlig, og det er bare du som har tilgang til din personlige matchingrapport. Du kan også være anonym så lenge du vil, ettersom du kommuniserer med andre medlemmer ved hjelp av ditt unike brukernavn og vårt interne e-postsystem. Du velger selv om du vil vise bildene dine til alle abonnerende medlemmer eller kun til medlemmer du selv velger ut. E-postadressen din er aldri synlig for andre medlemmer.

For å sikre en høy kvalitet og opprettholde en hyggelig atmosfære på nettstedet kontrollerer kundetjenesten alt innhold på profilene (profiltekster og bilder) før det publiseres på nettstedet.

Oppdag alle fordelene med MatchAffinity!

Det er kostnadsfritt å bli medlem på MatchAffinity.

Du kan ta hele matchingtesten og lese resultatet av den i din personlige matchingrapport helt kostnadsfritt. Når du har fyllt ut testen og opprettet en profil, viser vi deg dessuten hvilke andre medlemmer som matcher deg best, og du kan lese en sammenfatning av deres likheter og ulikheter. Når du finner noen du liker, sender du den første e-posten til hvert medlem uten kostnad.

Når du er klar for mer kontakt med et medlem, går du til anskaffelse av et abonnement. Da kan du lese og sende så mange e-poster du vil, samt se bilder som andre medlemmer vil vise deg. Du finner mer informasjon om våre priser via brukervilkårene eller via siden der du logger inn / blir medlem.

Hvem passer for akkurat deg?

  • Ta vår matchingtest og fortell hvem du er
  • Vi viser deg hvilke medlemmer som matcher dine meninger, verdier og syn på livet
  • Ta kontakt med dem du liker best, og gå på date

Hjelp online

Les våre vanligste spørsmål og svar